flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори колективу Західного АГС

05 квітня 2019, 16:00

Сьогодні, 05 квітня 2019 року, відбулись загальні збори колективу Західного АГС, які проводили голова суду Борис Плотніцький, керівник апарату суду Юрій Качур, заступник керівника апарату Валерія Максіна та прес-секретар Анна Ярмола.

Під час зборів обговорили Правила внутрішнього службового розпорядку суду.

Колективу суду був представлений Аналітичний звіт за результатами анкетування суддів та працівників апарату щодо системи оцінювання роботи суду, що проводився протягом лютого місяця на виконання рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2018 року.

Суддям та працівникам апарату суду було продемонстроване навчальне відео як правильно себе поводити під час надзвичайної ситуації в суді, в рамках забезпечення готовності суду до надзвичайних ситуацій та у відповідності до наказу ДСА України №93 від 29 січня 2019 року.

Україна робить шалений стрибок в напрямку впровадження концепції «зелений офіс» з метою зниження навантаження на навколишнє природне середовище.

Колектив Західного АГС вирішив долучитися та підтримати концепцію «зеленого офісу», яка допоможе співробітникам суду дбайливо ставитися до ресурсів, підвищувати корпоративну культуру та її репутацію і тим самим зробити внесок у глобальну екологію.

Ми переконані, що для цього потрібно не так багато – лише бажання та трохи зусиль!