flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лекція - презентація для школярів «Доброчесність у житті кожного з нас»

16 жовтня 2024, 15:15

15 жовтня 2024 року до Західного апеляційного господарського суду завітали учні 8 класу Ліцею «Просвіта» Львівської міської ради.

З вітальним словом до дітей звернувся голова Західного АГС Максим ЖЕЛІК.

Начальниця відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Анна ЯРМОЛА, головна спеціалістка відділу Наталія ГУЛИК та начальник відділу комп’ютерного забезпечення Юліан ЛУКА провели ознайомчу лекцію з використанням методу візуалізації на тему «Доброчесність у житті кожного з нас». Анна Євгеніївна коротко розповіла про повноваження апеляційного господарського суду та територіальну юрисдикцію Західного АГС.

Школярі також ознайомилися з поняттям та прикладами доброчесної і недоброчесної поведінки, дізналися про види та форми корупції, систему антикорупційних органів в Україні. Діти обговорили базові правила академічної доброчесності, а також зрозуміли важливість доброчесності у відносинах з державою та повсякденному житті.

Наприкінці заходу учні мали можливість побувати в залах судових засідань, одягнути суддівську мантію та відчути себе у такій відповідальній ролі.