flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжнародна конференція "Комунікація судової влади: єдиний голос як інструмент для розбудови довіри"

19 липня 2024, 15:42
19 липня 2024 року у м.Львів  відбулася міжнародна конференція «Комунікація судової влади: єдиний голос як інструмент для розбудови довіри». 
Організатор заходу – Вища рада правосуддя спільно з комунікаційною агенцією «Good to know» (Литва), Проєктом Європейського Союзу «Право-Justice» та Програмою USAID «Справедливість для всіх».
З вітальними промовами виступили Голова ВРП Григорій УСИК, співзасновниця агенції «Good to know» та авторка проєкту Реда МОЛІЄНЕ, керівниця Проєкту ЄС «Право-Justice» Оксана ЦИМБРІВСЬКА, юридична радниця Програми USAID «Справедливість для всіх»  Уляна ПАШИННА.
 
 
Для обговорення актуальних питань судової комунікації спікерами запрошені керівництво та члени органів державної влади та суддівського самоврядування, судді, представники державних установ, громадських організацій, експерти та кореспонденти.   В панельній дискусії щодо методів підвищення довіри громадськості взяли участь Голова Судової ради Литви та суддя Верховного Суду Литви Сігіта РУДЕНАЙТЕ, а також представник Уряду Литви у сфері комунікації Маріуш ГУРСКАС.
 У фокусі обговорення були такі питання: 
- ефективні  напрями та невирішені виклики в комунікації судової влади
- ініціативи та інструменти для комунікацій в судовій системі
- обговорення імплементації Меморандуму про співпрацю та розробки комунікаційної стратегії.
 
Голова Західного апеляційного господарського суду Борис ПЛОТНІЦЬКИЙ взяв участь у цьому заході.