flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл «Актуальні питання розгляду господарськими судами справ за участю органів Антимонопольного комітету України: новели законодавства»

26 лютого 2024, 13:00

23 лютого 2024 року відбувся круглий стіл «Актуальні питання розгляду господарськими судами справ за участю органів Антимонопольного комітету України: новели законодавства».

З вітальним словом до учасників конференції звернулися: Станіслав Кравченко, Голова Верховного Суду, Лариса Рогач, голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, Дмитро Наталуха, голова комітету ВРУ з питань економічного розвитку, Павло Кириленко, Голова Антимонопольного комітету України.

Темами для обговорення були:

-загальні аспекти розгляду клопотань Антимонопольного комітету України про проведення перевірок та інших процесуальних дій;

-інстанційна та територіальна юрисдикція справ за клопотанням Антимонопольного комітету України;

-порядок і строки розгляду клопотання Антимонопольного комітету України та його територіального відділення. Строки і порядок оскарження клопотання;

-достатність підстав для задоволення клопотання Антимонопольного комітету України та його територіального відділення.

В дискусії взяли участь голова Західного апеляційного господарського суду Борис ПЛОТНІЦЬКИЙ та суддя Ірина МАЛЕХ, голови та судді господарських судів Західного апеляційного округу.