flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Урок справедливості-2»

08 травня 2019, 14:00

Західний АГС підхопив другу хвилю

Всеукраїнської акції «Урок справедливості-2»

 

Сьогодні, 08 травня 2019 року, для учнів третіх і четвертих класів Навчально-реабілітаційного центру «Мрія» був проведений «Урок справедливості».

Урок провели заступник голови Західного АГС Наталія Кравчук, заступник керівника апарату суду Валерія Максіна та начальник відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Анна Ярмола.

Дітки подивилися мультфільм «Слон проти Жирафи».

Маленькі справедливці виявились дуже кмітливими, активними та миттєво вжились в ролі арбітрів у вирішенні спору між героями мультфільму «Слон проти Жирафи».

На згадку про зустріч дітки отримали наліпки членів Клубу «Справедливці» та Диплом про участь в цій акції.

По завершенні заходу діточки частувалися за солодким столом.

Сподіваємось, що учасники заходу винесли для себе головний урок: суд - це той орган, який відновлює справедливість. Такі теплі зустрічі сприяють вихованню правової освіти молоді, обізнаності дітей з діяльністю суду, вчать доводити та відстоювати свою думку.

Захід ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України, а також здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

#арссу#справедливці @Асоціація розвитку суддівського самоврядування України