flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка та підвищення кваліфікації старших секретарів, секретарів, консультантів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів 23-26 вересня 2024 року

26 вересня 2024, 15:20

23-26 вересня 2024 року Харківське регіональне відділення Національної школи суддів України провело підготовку та підвищення кваліфікації старших секретарів, секретарів, консультантів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів.

Серед слухачів - Микола БОДНАР – головний спеціаліст відділу комп’ютерного та програмного забезпечення, інформаційної безпеки; Іванна КОЗАК - провідний спеціаліст відділу комп’ютерного та програмного забезпечення, інформаційної безпеки; Марта ЧАПЕК та Надія КИШЕНЮК - головні спеціалісти відділу управління персоналом Західного АГС.

У ході підготовки учасники ознайомилися із запровадженими сервісами для вразливих груп населення, особливостями комунікації з учасниками бойових дій, а також з методами управління кризовими ситуаціями.

Учасники поглибили свої знання щодо антикорупційного законодавства, зокрема практики його застосування щодо державних службовців органів судового влади, а також правове регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя.

Кілька лекцій присвячено обговоренню питань про порядок функціонування окремих модулів ЄСІТС, автоматизовану систему документообігу суду, порядку роботи з документами, що містять конфіденційну інформацію.

У фінальний день підготовки учасники заслухали лекції про психологічні аспекти професійного вигорання, а також про цифрову грамотність, цифровізацію, діджиталізацію, кваліфіковані електронні довірчі послуги та інші сучасні технології в роботі з документами в суді та їх архівним зберіганням.