flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит студентів до Західного апеляційного господарського суду

19 березня 2024, 15:00

Традиційно, з початком нового навчального семестру, студенти юридичних ВНЗ відвідують Західний АГС, щоб на практиці застосувати набуті теоретичні знання.

Впродовж двох тижнів студенти відвідувати судові засідання, слухали навчальні лекції та практичні заняття, а також здійснили оглядову екскурсію судом.

13 березня 2024 Західний апеляційний господарський суд відвідали студенти-першокурсники юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, які мали нагоду бути присутніми в судових засіданнях у господарських справах, зокрема, за участю представника режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Студенти ознайомилися зі структурою суду та взяли участь в оглядовій екскурсії. Також майбутні правники мали можливість одягнути суддівську мантію та відчути себе у такій відповідальній ролі.

14 березня з ініціативи кафедри цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти НУ «Львівська політехніка» до Західного апеляційного господарського суду завітали студенти 4 курсу та студенти-магістри у супроводі викладача кафедри Ірини Комарницької.

Помічниця судді Ольга ЮРЧУК провела для студентів лекцію на тему: «Апеляційне провадження в господарському процесі. Питання теорії та практики». Студенти також були присутніми у судовому засіданні, а згодом мали можливість одягнути суддівську мантію, поспілкуватися з працівниками суду та побачити, як працює суд.

Сподіваємося, що у майбутніх правників залишилися найкращі враження про Західний апеляційний господарський суд.