flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів

04 березня 2024, 14:45

01.03.2024 Дніпровське, Львівське та Одеське відділення Національної школи суддів України провели семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Тема семінару: "Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану: коментарі та роз’яснення. Е-декларування: новації в законодавстві. Конфлікт інтересів".

Серед слухачів - начальник відділу управління персоналом Тетяна ШАБАРАНСЬКА та головний спеціаліст відділу Наталя МАЗЕПА.

У ході семінару слухачі поглибили свої знання стосовно практики застосування антикорупційного законодавства щодо суддів, помічників суддів та державних службовців органів судової влади; обговорили заходи щодо запобігання корупції в суді; отримали роз’яснення про відповідальність за порушення антикорупційного законодавства; підвищили рівень обізнаності щодо правового регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя; особливостей електронного декларування в умовах воєнного стану; отримали практичні поради щодо заповнення електронних декларацій.

Дякуємо організаторам та учасникам за актуальну та цікаву інформацію!