flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психологічний семінар-тренінг

26 січня 2024, 11:00

У сучасному світі, особливо зараз, у часі війни, стрес та депресія присутні у житті кожного із нас. Ми часто не прислухаємося до себе та не віддаємо собі звіт про те, на скільки важлива ця проблема та до яких наслідків вона може привести.

Тому цього тижня, працівники Західного апеляційного господарського суду отримали поради від практичних психологинь Ірини Бедрило та Мар’яни Мануйли, як не розгубити себе серед домашньої та робочої рутини.

Цей тренінг дав можливість працівникам апарату отримати досвід застосування певних психологічних засобів саморегуляції власним психоемоційним станом для запобігання емоційному виснаженню, а також оволодіти навичками внутрішньовідомчої та зовнішньої комунікації з метою недопущення конфліктних ситуацій.

Значну частину тренінгу було приділено виконанню практичних вправ та обговоренню ситуативних завдань.

Такі вправи виявились дуже корисними для психологічного стану учасників, а також сприяли зближенню колективу, оскільки дозволили відчути свободу відкритого, не звичного в робочих умовах, спілкування.

На завершення, присутні обмінялися своїми думками та враженнями. Тренінг допоміг посилити відчуття впевненості у собі, а крім того, всі отримали заряд позитивного настрою та цікавого досвіду!

Велика подяка керівництву КЗ ЛОР Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім.Ю.Липи за сприяння у проведенні тренінгу.